Nieuws

Volvo dealer Auto Kallen B.V. te Geleen wordt per 1 mei 2024 overgenomen door collega Henk Scholten B.V.

 

Beide familiebedrijven zijn zeer verheugd met deze overeenkomst en zien hun samenwerking voor de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

 

Berry Kallen: "In Henk Scholten Volvo heb ik een professionele organisatie gevonden aan wie ik ons familiebedrijf met een goed gevoel overdraag. Voor de lange termijn is het voor ons in alle opzichten de beste keuze om aan te sluiten bij een grotere Volvo dealer. Harald Scholten ken ik al sinds mijn 20ste en Henk Scholten heeft van oudsher al een goede reputatie. Ook voor de toekomst blijf ik in de bedrijfsleiding betrokken en het geeft mij nieuwe energie."

"Deze overname past goed in de groeistrategie die we met Henk Scholten hebben. De complexiteit van het voeren van een dealerbedrijf is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ik vind het knap hoe Auto Kallen met een relatief kleine organisatie invulling heeft gegeven aan deze ontwikkelingen en bijvoorbeeld al meermaals de Volvo klanttevredenheid award heeft behaald. Iets wat één op één past bij Henk Scholten." aldus Harald Scholten, directeur-eigenaar van Henk Scholten.

Operationeel Directeur Mels van der Velden: "Met de toevoeging van Auto Kallen zetten we een belangrijke stap vooruit in de uitbreiding van ons verzorgingsgebied. De afgelopen jaren hebben wij ons verder geprofessionaliseerd, zodat we er nu klaar voor zijn om onze nieuwe collega's in Geleen optimaal te ondersteunen. De samenwerking zie ik dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet." 

 

De onderneming in Geleen wordt als Henk Scholten voortgezet met dezelfde vertrouwde gezichten. Henk Scholten is Volvo dealer met vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Ede, Culemborg en Tiel. Daarnaast hebben ze een eigen Volvo erkend schadeherstelbedrijf in Arnhem en een installatiebedrijf voor laadpalen en zonnepanelen, Henk Scholten Mobility.

 

Fotobijschrift: v.l.n.r. Harald Scholten, Berry Kallen en Mels van der Velden


© Copyright - Auto Kallen - Geleen 2024

| Privacy | KVK nr. 14047852 | Iban nr. NL62RABO0170598756 | BTW nr. NL802104496.B01